Holistic Move LIFE

Välkommen till ett hållbart och njutningsfullt medlemskap!

Du som har deltagit på mina yogadagar, och som yogar tillsammans med mig, vet att allt måste vara välkommet, både hos dig och mig. Alla delarna av dig och dynamiken i kroppsrörelse och work-ins, alltså det inre tankearbetet tillsammans med dina känslor. Fylligheten och komplexiteten. Highs and lows.

Läs mer om vad medlemskapet innehåller »

Pris 249:-/månad, moms ingår och är avdragsgillt för arbetsgivare. Du kan teckna prenumeration med autodragning på ditt kort eller kontakta mig för månadsfaktura.

Jag garanterar dig att detta är en liten investering som ger ett stort innehåll som kanske är den pusselbit du behöver för att göra ditt liv fylligt, spännande, nyfiket, njutningsfullt och med intentionen SelfCare!