Holistic Move LIFE

Välkommen till ett hållbart och njutningsfullt medlemskap!

Du som har deltagit på mina yogadagar, och som yogar tillsammans med mig, vet att allt måste vara välkommet, både hos dig och mig. Alla delarna av dig och dynamiken i kroppsrörelse och work-ins, alltså det inre tankearbetet tillsammans med dina känslor. Fylligheten och komplexiteten. Highs and lows. I´ve got your back.

 

Detta ingår i ditt medlemskap:

  • Full tillgång till Holistic Stream med förinspelade korta och långa yogaklasser, Global yoga och yinyoga, korta träningsfilmer med och utan redskap, guidade meditationer med olika tekniker. Rörelseglädje, en Bodywork helt enkelt!
  • Nedladdningsbara YogaNidras som är dina för evigt.
  • Energigivande teman varje månad med guidade ljudfiler och tid för reflektion.
  • En till två live-träffar via zoom varje månad, varierande i dag och tid från 15 – 90 min.
  • Inbjudan till grupp på Facebook där det finns utrymme för personliga reflektioner och frågor och fördjupning kring temat.
  • Personlig coaching via mail med reflektion och funderingar om du behöver.
  • Stöd och pepp i vardagen!

Detta är ett levande membership och innebär att innehållet kommer följa behov, önskemål och vara i ständig utveckling. Det finns ingen mall och inga manus, utan du får ta del av min erfarenhet inom gruppträning, yogautbildning, rehab och personlig utveckling som jag samlat på mig de senaste 20 åren.

Pris 249:-/månad, moms ingår och är avdragsgillt för arbetsgivare. Du kan teckna prenumeration med autodragning på ditt kort eller kontakta mig för månadsfaktura eller om du vill använda Hultsfreds kommuns friskvårdskort. Du har alltid en månads uppsägning.

Jag garanterar dig att detta är en liten investering som ger ett stort innehåll som kanske är den pusselbit du behöver för att göra ditt liv fylligt, spännande, nyfiket, njutningsfullt och med intentionen SelfCare!

Just nu kan du prova på gratis i 14-dagar. Abonnemanget förlängs automatiskt en månad i taget efter 14 dagar om du inte säger upp det genom att skicka ett mejl.