Holistic Move LIFE

Välkommen till ett hållbart och njutningsfullt medlemskap!

Du som har deltagit på mina yogadagar, och som yogar tillsammans med mig, vet att allt måste vara välkommet, både hos dig och mig. Alla delarna av dig och dynamiken i kroppsrörelse, det inre tankearbetet tillsammans med dina känslor. Fylligheten och komplexiteten. Highs and lows.

 

Detta ingår i ditt medlemskap:

  • Full tillgång till Holistic Stream med förinspelade korta och långa yogaklasser, Global yoga och yinyoga, korta träningsfilmer med och utan redskap, guidade meditationer med olika tekniker. 
  • Nedladdningsbara YogaNidras som är dina för evigt.
  • Energigivande teman varje månad med ljudfil för reflektion.
  • Inbjudan till privat instakonto där det finns utrymme för personliga reflektioner och frågor och fördjupning kring temat.
  • Yinyoga via zoom på onsdagar 19.00 

Detta är ett levande membership och innebär att innehållet kommer följa behov, önskemål och vara i ständig utveckling. Det finns ingen mall och inga manus, utan du får ta del av min erfarenhet inom gruppträning, yogautbildning, rehab och personlig utveckling som jag samlat på mig de senaste 20 åren.

Pris 249:-/månad, moms ingår och är avdragsgillt för arbetsgivare. Du kan teckna prenumeration med autodragning på ditt kort eller kontakta mig för månadsfaktura.

Jag garanterar dig att detta är en liten investering som ger ett stort innehåll som kanske är den pusselbit du behöver för att göra ditt liv fylligt, spännande, nyfiket, njutningsfullt och med intentionen SelfCare!

Du får alltid prova gratis i 14-dagar som ny LIFE medlem. Abonnemanget förlängs automatiskt en månad i taget efter 14 dagar om du inte säger upp det genom att skicka ett mejl.

Har du redan provat på, gå vidare här »