EnergyInMotion – Restore & Bloom

OnlineRetreatet hemma hos dig!

EnergyInMotion är ett event liknande det jag kallar för mina Yogadagar, som jag haft flera gånger på Hotell Hulingen och på Fredensborgs Herrgård. Istället för att vänta på tillåtande tider så får du möjligheten att skapa dig ett event hemma hos dig. Med lite förberedelse och prepp så är det jättehärligt, du kan svassa in i pyjamas direkt från sängen….

I Januari sprakade vi igång året med hög energi, josig träning och dans, satte rörelse i kroppen med workout och workin. Förhoppningsvis kan vi ha en sån dag igen då vi träffas på riktigt! Min tanke med de här dagarna är att hela du ska vara välkommen och ibland är man så trött…och längtar efter vila…Den här förmiddagen får du redskap att använda konkret i bråttom – livet och kanske blir en del av din dagliga ritual.

Restore & Bloom är ett tema där vi jobbar med långsamhet, rörelser för leder och nervsystemet, mjuk yoga, Yinyoga, Restorative yoga och Yoganidra. Vi bjuder in djupt återhämtande tekniker och soulsurfar kring stress och sömn. Du ska få möjlighet att utforska andra kvalitéer hos dig själv, återställa för att kunna blomstra.

Söndag 7/3  10.00 – 13.00, mer exakta hålltider kommer till dig på mail.

Din biljett köper du här