Holistic Move – Life (digitalt fylligt medlemskap)

Holistic Move LIFE

Välkommen till ett hållbart och njutningsfullt medlemskap!
 

Holistic Move – Life är medlemskapet där jag delar med mig av rörelse, meditation och lifehacks för selfcare. Där allt måste vara välkommet, både hos dig och mig. Alla delarna av dig och dynamiken i kroppsrörelse och work-ins, alltså det inre tankearbetet tillsammans med dina känslor. Fylligheten och komplexiteten. Highs and lows. Det är där vi lockar fram det fylliga i livet, kreativitet och nyfikenhet, låter hjärtan vibrera och sammanlänkar kropp och själ

Detta ingår i ditt medlemskap:

  • Full tillgång till biblioteket med förinspelade korta och långa yogaklasser, Global yoga och yinyoga, träningsfilmer med och utan redskap, guidade meditationer med olika tekniker. Rörelseglädje inspirerad av workout och Soma Move, en Bodywork helt enkelt!
  • Nedladdningsbara YogaNidras som är dina för evigt.
  • Energigivande teman varje månad med guidade ljudfiler och tid för reflektion.
  • Live-träffar via zoom varje onsdag där vi landar i mjuk återhämtande Yinyoga
  • Inbjudan till grupp på Facebook där det finns utrymme för personliga reflektioner och frågor och fördjupning kring temat. (kommer så småningom, är under renovering)
  • Personlig coaching via mail med reflektion och funderingar om du behöver.
  • Stöd och pepp i vardagen!
  • EN yogalärare och varje dag en utvald klass, så du behöver inte välja…

Detta är ett levande membership och innebär att innehållet kommer följa behov, önskemål och vara i ständig utveckling. Det finns ingen mall och inga manus, utan du får ta del av min erfarenhet inom gruppträning, yogautbildning, rehab och personlig utveckling som jag samlat på mig de senaste 20 åren.

Pris 249:-/månad, moms ingår och är avdragsgillt för arbetsgivare. Du kan teckna prenumeration med autodragning på ditt kort eller kontakta mig för månadsfaktura

Jag garanterar dig att detta är en liten investering som ger ett stort innehåll som kanske är den pusselbit du behöver för att göra ditt liv fylligt, spännande, nyfiket, njutningsfullt och med intentionen SelfCare!