Holistic Move LIFE

Välkommen till ett hållbart och njutningsfullt medlemskap!

Du som har deltagit på mina yogadagar, mitt EnergyInMotion har fått en liten del av det här och du som har hängt med mig under våren, när allt måste vara välkommet, både hos dig och mig. Alla delarna av dig och dynamiken i kroppsrörelse och work-ins, alltså det inre tankearbetet tillsammans med dina känslor. Fylligheten och komplexiteten. Highs and lows. I´ve got your back.

Detta ingår i ditt medlemskap:

  • Full tillgång till Holistic Stream med förinspelade korta och långa yogaklasser, Global yoga och yinyoga, träningsfilmer med och utan redskap, guidade meditationer med olika tekniker. Rörelseglädje inspirerad av workout och Soma Move, en Bodywork helt enkelt!
  • Nedladdningsbara YogaNidras som är dina för evigt.
  • Energigivande teman varje månad med guidade ljudfiler och tid för reflektion.
  • En till två live-träffar via zoom varje månad, varierande i dag och tid från 15 – 90 min. (Kan du inte vara med får du dem alltid skickade till dig så du kan göra det när det passar dig).
  • Inbjudan till grupp på Facebook där det finns utrymme för personliga reflektioner och frågor och fördjupning kring temat.
  • Personlig coaching via mail med reflektion och funderingar om du behöver.
  • Stöd och pepp i vardagen!

Detta är ett levande membership och innebär att innehållet kommer följa behov, önskemål och vara i ständig utveckling. Det finns ingen mall och inga manus, utan du får ta del av min erfarenhet inom gruppträning, yogautbildning, rehab och personlig utveckling som jag samlat på mig de senaste 20 åren.

Pris 249:-/månad, moms ingår och är avdragsgillt för arbetsgivare. Du kan teckna prenumeration med autodragning på ditt kort eller kontakta mig för månadsfaktura eller om du vill använda Hultsfreds kommuns friskvårdskort. Du har alltid en månads uppsägning.

Jag garanterar dig att detta är en liten investering som ger ett stort innehåll som kanske är den pusselbit du behöver för att göra ditt liv fylligt, spännande, nyfiket, njutningsfullt och med intentionen SelfCare!

Köp här