Let´s meet online…

Pratversionen finns på instagram och facebook…Det har funnits tankar på att skapa en plattform där vi kan ses även om vi har långt ifrån varandra, och omständigheterna som är just nu gör att det känns som om det är dags att lyfta…. Men jag vill att det ska kännas som på riktigt, att du kan få samma känsla som om du var med mig i studion. Inom GlobalYoga lägger vi också stor vikt vid intentionen med yogaklassen och den är en stor del av yogapraktiseringen.

Så….Välkommen till HolisticStream! Kul! Två gånger i veckan kommer jag lägga upp en flödande och en stillsam klass, torsdagar kl 18.00 och söndagar kl 18.00, som kommer introduceras med en live på facebook/instagram, där du får ett prat precis som vanligt. Det är ju frivilligt att ta del av liven, men jag vet hur svårt det kan vara att få till sin praktik och att ha en speciell tid kan underlätta.

Din köpta yogaklass kommer vara tillgängliga två veckor och du kan ta del av dem så många gånger du vill under den tiden. Önskar du använda ditt befintliga Holistic-kort så använder du kod HEART20 vid ditt köp, så kommer jag kryssa ett tillfälle på ditt kort. Du kan också låta kortet vila hos mig, det gäller året ut.

Förhoppningsvis kan detta vara ett sätt att hålla dig grundad i oroliga tider och ytterligare en väg för att möta yoga och annan träning. Hoppas du ska gilla det!

Första praktiseringen finns redan ute och är en YogaNidra där du guidas genom stjärnglitter. Du köper den och den är din för evigt. Det är min present till dig. Ladda ner den här

Skulle du vilja köpa någon props till din praktisering till starkt rabatterat pris och lätt begagnat skick, men nytvättat:

Bolster orange Yogiraj (tvättat fodral) 400kr (ordinarie 750)

Vit filt Yogiraj (tvättad) 400kr (ordinarie 600) (Finns även blå och svart nya för 600kr)

Block kork Yogiraj 100kr (ordinarie 200)

Ögonkudde svart Yogiraj (nya, oanvända) 200kr

Mattor från 100 – 1400 kr

Maila mig, så ordnar vi leverans.

Släpp inte din yogapraktisering – ge den nya vägar in <3