November – Vila

Den här månaden välkomnar jag dig, kanske utmanar dig att VILA. Kanske är det en utmaning, kanske är det redan en del av din praktik. Att vila kanske är något som man tänker att man måste förtjäna, måstena först och sen vila. Som om det fanns en lathet i det som krockar med vårt samhälle som så gärna premierar produktivitet. Men vad händer om du vilar först, inte för att du ska vara mer produktiv efteråt utan bara för att du värdesätter dig själv och för att det är skönt.

Yoga Nidra är en guidad meditation, en djupavslappning, ca 20-25 min lång där vi surfar på alla sömnens hjärnvågor, från beta ner till delta. Det ljuva yogiska tillståndet mellan vakenhet och sömn. Du får precis det som du behöver. Jag berättar mer om Yoga Nidra i novemberbrevet i ditt membership.

För dig som är medlem av Holistic Move Life kommer vi göra det här ihop. Jag bär dig!
En Yoga Nidra om dagen. Det tar 21 dagar att sätta en vana, kan du ge dig själv det löftet?
I ditt membership finns en ny Yoga Nidra som bär din lust och längtan, ditt Turn ON, Queen of f’*”€king everything från Yogadagen på Fredensborg.
Varje söndag kommer du få ett mail med veckans boost i ditt utforskande av VILA. Det är inte en quick-fix, det här är en gamechanger och en praktik som är starkt beroendeframkallande och kanske den viktigaste praktiken du kommer göra.

Månadens LIVE
Onsdag 10/11 19.00 – 19.30 ca en mjuk, energy low för nervsystemet, rörelse med yoga som bas, kom i pyjamas och förbered för en god natts sömn.

Söndag 28/11 18.00 – 19.00  Advents-Yinyoga för matsmältning

Zoomlänk till båda klasserna (swish 100 kr om du inte är Life – medlem)

Magisk zoomlänk https://us02web.zoom.us/j/81496201156?pwd=NEpTU2JYV2NmSlgvRElPdHFjZXYzdz09