Yoga för nybörjare 2/9

Sex onsdagar i följd, 19.00 – 20.15, för dig som är nyfiken på yoga och vill testa vad yoga kan göra för dig. Eller som har yogat tidigare men behöver en omstart och vill fördjupa dig inom yoga. Du som har gått kursen tidigare är naturligtvis också välkommen att anmäla dig.
Sex tillfällen med olika teman där vi skapar stabil grund för ditt yogautövande; andning, positioner och vardagsverktyg för mindfulness. Det är en otroligt uppskattad kurs som ger dig självförtroende och självkänsla att utöva yoga hemma online eller vidare hos mig i studion.

Du bokar detta som en kurs, 6 x 75 min för 750 kr (från 13 år). Du kan använda Hultsfreds kommuns friskvårdskort och får då 180 kr rabatt, du betalar 570 kr.
Bindande anmälan – kursavgift betalas endast tillbaka vid uppvisande av läkarintyg. Sista anmälningsdag 1/9.
Köp din kurs på HÄR eller maila malin@holisticmove.se.

Upplägget ser ut som följande och har olika teman, där varje tillfälle väver teori, filosofi och 60 min fysisk yoga.

Tillfälle 1 – Varför yoga och vad är yoga? Ujjayi – yogisk andning
Tillfälle 2 – Klassisk solhälsning Global Yoga – style
Tillfälle 3 – Solhälsning A
Tillfälle 4 – Solhälsning B med krigarpositioner
Tillfälle 5 – Yoga till vardags – yin yoga
Tillfälle 6 – Restorative YogaNidra

Tidigare utvärdering efter kursen av deltagare :

” Har insett att yoga är så mycket mer än en träningsform. Min förhoppning är att fortsätta utforska och lära mig känna min kropp på ett nytt sätt. Önskar så småningom kunna ha yoga som ett sätt att hantera yttre stress. Har sett fram emot alla fem passen. Känns inspirerande eftersom jag haft svårt tidigare att hitta en bra träningsform.”

”Att jag har känt att jag duger som jag är och man behöver inte vara så perfekt. Behövde lära mig att ta några steg tillbaka och det tycker jag att jag är på god väg att göra. Tycker att jag även fått mycket coachande hjälp av dig Malin då du sagt så otroligt många kloka saker som är så rätt för mig.”

”Ljuvlig känsla varje gång jag gått hem från kursen. Känns att jag vill ha mer. Du är fantastiskt bra som ledare. Lugn och fin röst.”