Global Yoga – för 2000-talets människa.

 

Våren 2022 undervisar jag både klasser via zoom och kurs där vi möts i Hagadal. Du hittar dem alltid på förstasidan, har du inget medlemskap så är du ändå varmt välkommen att delta.

Global Yoga – vårens kurs, är dynamisk och flödande för styrka och rörlighet. Med lek och humor möts vi på yogamattan. FULLBOKAD

 

Global yoga

Yoga som passar både dig som är nybörjare och dig som är van yogi. Du kan anpassa efter din egen förmåga och bygga upp styrka, rörlighet eller utmana. Flödande yoga med hög närvaro där vi jobbar med bakåtböjningar, twistar, corehetta, armbalanser och inversioner.

Yinyoga

Mjuk, varsam, djupt avstressande och avslappnande yoga. Vi jobbar med bindväven och nervsystemet genom att låta kroppen vila i positioner 3-5 minuter. Perfekt att komplettera till dynamisk yoga och annan träning. Vi använder bolster och block för att hjälpa kroppen att slappna av.

Vila 

Vi startar med meditation eller restorativa yogapositioner och landar i YogaNidra. YogaNidra är den yogiska sömnen som ger dig precis det du behöver utan att du behöver göra nånting. Studier har visat att regelbunden praktik av YogaNidra ger bättre kvalité på sömnen, förbättrat minne, djup återhämtning för stressade system och ökad kreativitet.

PT Yoga – Personlig yoga

Läs mer här

Yoga för företag

Läs mer här

Läs mer om Global Yoga