Bokning

Du bokar själv vilka pass du vill gå på, och kan boka flera veckor framåt. Så för att vara säker på att få en plats just den dag du vill träna kan det vara smart att boka flera tillfällen åt gången.

Global yoga 60 min

Yoga som passar både dig som är nybörjare och dig som är van yogi. Du kan anpassa efter din egen förmåga och bygga upp styrka, rörlighet eller utmana. Flödande yoga med hög närvaro där vi jobbar med bakåtböjningar, twistar, corehetta, armbalanser och inversioner.

Global yoga Slow – yin 60 min

Mjuk, varsam, djupt avstressande och avslappnande yoga. Vi jobbar med bindväven och nervsystemet genom att låta kroppen vila i positioner 3-5 minuter. Perfekt att komplettera till dynamisk yoga och annan träning. Vi använder bolster och block för att hjälpa kroppen att slappna av.

Global yoga – Vila 60 min

Vi startar med meditation eller restorativa yogapositioner och landar i YogaNidra. YogaNidra är den yogiska sömnen som ger dig precis det du behöver utan att du behöver göra nånting. Studier har visat att regelbunden praktik av YogaNidra ger bättre kvalité på sömnen, förbättrat minne, djup återhämtning för stressade system och ökad kreativitet.

PT Yoga – Personlig yoga

Läs mer här

Yoga för företag

Läs mer här

Läs mer om Global Yoga